duminică, 5 iulie 2015

Reflecta cantarile tale adevarul?

Oricat de frumoasa ar fi o cantare, daca nu reflecta adevarul, nu foloseste la nimic...
Orice cantare care spune ca Isus este Dumnezeu, Creatorul, si nu Fiul ceresc al Creatorului, nu reflecta adevarul si nu foloseste la nimic... El n-a venit sa ne spuna ca el este Dumnezeul Creator, nici ca ar fi un al doilea dumnezeu alaturi de Tatal, ci doar ca el este Fiul acestui maret si singur Dumnezeu.

Young's Literal Translation

The Ten Commandments

(Deuteronomy 5:6-21)

1‘And God speaketh all these words, saying,

2I [am] Jehovah thy God, who hath brought thee out of the land of Egypt, out of a house of servants.

3‘Thou hast no other Gods before Me.

4‘Thou dost not make to thyself a graven image, or any likeness which [is] in the heavens above, or which [is] in the earth beneath, or which [is] in the waters under the earth. 5Thou dost not bow thyself to them, nor serve them: for I, Jehovah thy God, [am] a zealous God, charging iniquity of fathers on sons, on the third [generation], and on the fourth, of those hating Me, 6and doing kindness to thousands, of those loving Me and keeping My commands.

Compara cu Cornilescu
Exodul (Esirea) 20

1. Atunci Dumnezeu a rostit toate aceste cuvinte si a zis:

2. "Eu sunt Domnul Dumnezeul tau care te-a scos din tara Egiptului, din casa robiei.

3. Sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.

4. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici vreo infatisare a lucrurilor care sunt sus in ceruri, sau jos pe pamant, sau in apele mai de jos decat pamantul.

5. Sa nu te inchini inaintea lor si sa nu le slujesti; caci Eu, Domnul Dumnezeul tau, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea parintilor in copii, pana la al treilea si la al patrulea neam al celor ce Ma urasc,

6. si Ma indur pana la al miilea neam de cei ce Ma iubesc si pazesc poruncile Mele.
Ioan 17

1. Dupa ce a vorbit astfel, Isus a ridicat ochii spre cer si a zis: "Tata, a sosit ceasul! Proslaveste pe Fiul Tau, ca si Fiul Tau sa Te proslaveasca pe Tine,

2. dupa cum I-ai dat putere peste orice faptura, ca sa dea viata vesnica tuturor acelora pe care I i-ai dat Tu.

3. Si viata vesnica este aceasta: sa Te cunoasca pe Tine, singurul Dumnezeu adevarat, si pe Isus Hristos pe care L-ai trimis Tu.

1Corinteni 15:28. Si cand toate lucrurile Ii vor fi supuse, atunci chiar si Fiul Se va supune Celui ce I-a supus toate lucrurile, pentru ca Dumnezeu sa fie totul in toti.

Apocalipsa 20:6. Fericit şi sfânt este cel care are parte de cea dintâi înviere: asupra lor, a doua moarte nu are putere; ci vor fi preoţi ai lui Dumnezeu şi ai lui Hristos şi vor împărăţi cu El o mie de anii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.